Statafel Tipi met hout en stalen band (6p)

Statafel Tipi met hout en stalen band (6p)

 75,00

€ 90,75 incl. BTW

  • Minimale orderwaarde € 100,00
  • Orderwaarde boven de € 250,00 = 25% korting op de
  • Artikelnummer: 1002300

Omschrijving:

Statafel Tipi met hout en stalen band 

Deze stoere statafel voor 6 personen is een echte blikvanger op ieder evenement.

Denk aan bijvoorbeeld een beursstand of in combinatie met de Tolix meubels.

Het dikke tafelblad met stalen band maakt hem stoer en industrieel. De stalen band heeft optische klinknagels over de gele breedte.

Afmeting van de statafel:

Totale hoogte; 245 cm

Totale breedte; 220 cm

Totale diepte; 110 cm

Afmeting tafelblad; 190  x 80 cm

Hoogte tafelblad; 110 cm

Stalen frame u-profiel; 60x30x2 mm mat zwart gelakt

Stalen buisprofiel; 25 mm mat zwart gelakt

De Tipi statafel is demontabel voor transport. De tafel wordt op locatie gemonteerd en gedemonteerd. Tevens zitten onderaan de poten beschermdoppen om krassen op uw vloer te voorkomen.

De Tipi statafel of ook wel hangtafel of bartafel genoemd is leuk te combineren naast onze barbecue. Dan kunt u de statafel gebruiken om gerechten te presenteren.

Aan de statafel kunt u ook gezellige feestverlichting hangen.

Bij deze statafel adviseren wij ook onze barkrukken. Bij deze statafel kunt u onze luxe barkrukken huren voor een nog luxere uitstaling. Maar ook in combinatie met de Tolix barkruk of de zwarte barkruk krijgt deze sta tafel een nog stoerdere uitstaling.

De Tipi statafel is bedacht en gemaakt door Vincent van Buren. Als eigenaar van Partygarant speelt hij in op de behoefte van de klant. De huurder vindt het namelijk steeds belangrijker dat een statafel deel uitmaakt van het decor. Als verhuur bedrijf vinden wij het belangrijk dat een statafel compact te vervoeren is, licht van gewicht, praktisch in gebruik maar vooral in harmonie staat met de rest van het verhuur materiaal. Partygarant staat voor sfeer in de tent brengen. Het praktische doel van de statafel combineren met design. Zo kunt u met onze statafels uw evenement, bedrijfsfeest, tuinfeest of beurs snel sfeer geven.

Dus voor het huren van een unieke statafel die het praktische nut combineert met uitstaling moet u bij Partygarant zijn.

 

Waarom deze industriële Tipi 6 persoon statafels huren ?

Bij Partygarant kunt u samen met onze verhuur adviseur en styliste een industriële evenementen inrichting huren. De meeste statafels zijn goed te mixen in 4 of 6 persoons statafels met al ons ander horeca meubilair. Wij hebben er voor gekozen om zelf de tafelbladen te maken. Het Douglas hout is terug te vinden bij veel andere tafels, maar ook goed te mixen met al ons andere horeca meubilair. Wij vinden dat statafels altijd gebruikt dienen te worden op een evenement of feest. Het geeft een wat dynamischer sfeer aan uw event of feest. Mensen lopen graag rond en sluiten makkelijker aan bij uw gasten. Sommige kiezen om te staan en andere willen graag op een barkruk zitten. Door het zitten op een kruk blijven de gasten meer op gelijke hoogte van de staande gasten. De statafels zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Het dient twee doelen. Het brengt sfeer en een zit gelegenheid op uw evenement. Bij een buiten event zijn deze statafels ook heel goed te combineren op een straatfeest bij bijvoorbeeld een foodtruck.

 

 

 

 

0