Veelgestelde vragen

  Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?

  Bij Partygarant zien we het liefst een aantal weken van tevoren een aangevraagde offerte die we om kunnen zetten in een reservering. 1 werkdag van tevoren is erg kort waardoor de aanvraag meestal niet meer mogelijk is. Dit geldt uiteraard ook voor aanvragen op dezelfde dag. Bij aanvragen voor de maanden juni, juli, eind augustus en eind december dient u meestal maanden van tevoren te reserveren. Verder geldt in het algemeen dat zolang de voorraad strekt en er transport mogelijk is, alles mogelijk is!

  Kan ik op rekening/ achteraf betelen?

  Wij werken veel met en voor bedrijven die achteraf de factuur gemaild krijgen. Hiervoor stuurt het bedrijf dan ons meestal een inkoopfactuur. Vaak zijn dit bekende klanten waar we soms al 20 jaar zaken me doen. Nieuwe klanten vragen wij meestal de eerste keer vooraf betalen of eerst contact op te nemen om alles goed in ons systeem te zetten.

  Hebben jullie het evenementmateriaal zelf in beheer of besteden jullie het uit?

  Bij Partygarant hebben wij eigenlijk alle materiaal voor evenementen zelf in beheer. Dit maakt ons dan ook uniek in de partyverhuur; wij hebben een grote opslagloods in Barendrecht vol met materiaal!

  Kan ik kosteloos mijn reservering annuleren of aanpassen?

  Het kosteloos annuleren of aanpassen van uw reservering kan meestal kosteloos, maar altijd in overleg met ons. Onze ideologie: als er voor ons geen kosten zijn, dan voor u ook niet! We gaan ervan uit dat u niet zomaar een feestje annuleert. In onze algemene voorwaarden staat de officiële tijd van annuleren vermeld. Deze voorwaarden worden bij uw offerte als pdf-document meegezonden.

  Waarom hebben jullie een minimum orderbedrag van 100 euro?

  Wij hebben de keuze gemaakt om ons te richten op specialistische partyverhuur en bedrijfsfeesten van 50 tot 500 personen. Bij kleine verhuuropdrachten kunnen we ons materiaal niet met de standaard lage transportkosten leveren. Deze zouden dan aangevuld moeten worden tot het minimum orderbedrag.

  Worden de tenten door Partygarant opgebouwd?

  Partygarant bouwt altijd de tenten op en breekt ze weer af! Dit is in de prijs inbegrepen.
  Dit geld voor alle tenten, vouwtenten, strechtenten, flextent, aluhal, pagodetent of partytent.

  Kan ik zelf materiaal bij Partygarant ophalen?

  Nee, dit is eigenlijk niet mogelijk. Wij zijn erop ingesteld dat we voornamelijk alles bezorgen/ophalen en dat er daarom niet altijd iemand aanwezig is in ons magazijn. Ook is er geen winkelbalie met betaalmogelijkheid in het magazijn. 

  Wanneer krijg ik de borg retour?

  Deze gaat altijd op dezelfde manier retour als het betalen. Bij bank overschrijving kan dit twee weken duren. Bij retourpinnen zit er een werkdag tussen. Bij contant krijgt u het direct. 

  Betaal ik in een weekend voor een twee of drie dagen?

  U betaalt enkel voor de dag van het evenement. Meestal heeft u de materialen 3 dagen en betaalt u er 1. Zondag is geen ophaaldag en wordt daarom meestal niet berekend. Het meest gangbare is dat wij het materiaal voor het evenement leveren, waarna er 1 betaalde gebruikdag volgt ten tijde van uw evenement. Na het evenement volgt dan een terughaaldag. In uw offerte kunt u dit allemaal terugvinden.

  Hierin staat aangegeven wanneer u uw materiaal geleverd krijgt, voor welke dag u betaalt en welke dag het opgehaald wordt. Laat bij koelingen altijd een dag van tevoren leveren! Zo kunt u van tevoren uw dranken koelen. Dit zien wij niet als eerder gebruiken en rekenen wij niet als kosten.

  Doen jullie alleen verhuur of ook catering?

  Wij zitten al 20 jaar in het vak van horecaverhuur, bedrijfsfeestjes en evenementen.
  Ons specialisme is de styling met sfeermeubilair, maar ook voor catering kunnen wij u heel goed begeleiden! We werken samen met de leukste foodtrucks en topcateraars in de regio Zuid-Holland.
  Via onze site kunt u bij uw aanvraag van evenementbenodigdheden via “Opmerking" aangeven dat u geheel ontzorgd wilt worden met catering.

  Is Partygarant duur, of juist goedkoop?

  Dat hangt van uw opdracht of situatie af. Heeft u zelf alle tijd en kost het u niks om voor uw tuinfeestje met een klein partytentje bij weinig wind tegen de zon met wat statafels een drankje te serveren? Of bent u een bedrijf met betaald personeel dat een grote professionele partytent wilt met mooi sfeermeubilair? Voor die particulier zijn we wel wat duur, maar voor een bedrijf zijn we zeker heel goedkoop! Dit omdat u met professionals te maken heeft die weten wat ze moeten doen in korte tijd en daar veel ervaring mee hebben. De korte tijd waarin alles perfect geregeld wordt, maakt dat andere kosten gedrukt kunnen worden tijdens uw evenement. Mede hierdoor is Partygarant absoluut goedkoop.

  Kan ik korting krijgen?

  Bij een groot bedrijfsevenement boven de €5.000 gaan wij graag in onderhandeling met u om het event voor iedereen passend te maken. In uw aanvraag kunt u bij “Opmerkingen" aangeven dat u met ons in gesprek wilt.
  Met branchegenoten zoals andere verhuurbedrijven, cateraars of evenementenorganisators die regelmatig afnemen zijn afspraken te maken met Vincent. Het gaat hier dan vaak om de omzet per jaar.

  Doen jullie aan sponsoring?

  Verenigingen, goede doelen en diverse evenementen vragen regelmatig om sponsoring. Sponsoring van ons materiaal doen wij niet. Dit om de reden dat we hier één lijn in trekken. Als wij hiermee beginnen weten we niet aan wie we ‘ja’ of ’nee’ moeten verkopen. Daarbij moeten wij ons geld verdienen met ons materiaal en kunnen wij dat niet opslaan voor sponsoring. Helaas hebben we daar gewoon geen budget voor.

  Waarom betaal ik zoveel voor transport?

  Dit is helaas onze grootste kostenpost. Wij worden vaak vergeleken met een koeriersdienst die voor bijna niks bezorgt… Wij zijn geen verkoopsite - onze dienst is verhuur, waarbij we als een soort verhuisbedrijf u materiaal bezorgen. Partytenten, tafels, stoelen en diverse evenementen benodigdheden zoals grote mobiele bars. Hierna volgt nogmaals de handeling van het verhuizen om de evenementmaterialen weer terug te halen. Onze party benodigdheden zijn meestal erg groot en vaak rijden we met twee man in de auto. Bijvoorbeeld: een ritje Barendrecht – Rotterdam is met 2 man minimaal 4 uur aan arbeid en gemiddeld 60 kilometer, omdat we twee keer rijden.

  Kan ik in contact komen met de directie/eigenaar?

  Dat kan. U kunt altijd gewoon een mailtje naar ons sturen en naar Vincent vragen!

  Wat doen jullie voor het klimaat?

  Wij streven ernaar om CO2-neutraal te zijn. Ons pand is daarom voorzien van zonnepanelen en we rijden met diverse elektrische auto’s. Onze bakwagen voldoet aan de hoogste milieueis op dit moment (euro6). Wij streven ernaar om geheel CO2-neutraal te zijn voor 2025!

  Waar kan ik heen met mijn suggesties, klachten of advies voor Partygarant?

  Voor advies en suggesties staan wij zeker open! Die zijn het meest waardevol voor ons. Als we er wat mee kunnen zijn we dan ook zeker bereid hier iets voor terug te doen! We horen heel graag van u als ondernemer, kritische particulier, branchegenoot of andere potentiële klant waar we ons verder in kunnen verbeteren. Ook klachten zijn uiteraard met ons bespreekbaar. U kunt ons gewoon bellen of mailen. 

0