Bierbankenset (tafel met 2 banken)

Bierbankenset (tafel met 2 banken)

 15,00

€ 18,15 incl. BTW

  • Minimale orderwaarde € 100,00
  • Orderwaarde boven de € 250,00 = 25% korting op de
  • Artikelnummer: 2020600

Omschrijving:

Picknick set of partyset voor 8 personen

De klaptafel is 220 x 70 cm met een hoogte van 76 cm.
De bierbank is 220 x 25 cm. U ontvangt in deze set twee banken.

De partysets worden vaak picknicksets, bierbankensets, of evenementen tafels genoemd. Deze kunt u huren voor tuinfeesten, buurtfeesten, festivals, bedrijfsevenementen, winterfeesten maar natuurlijk ook of een zomerfestival met foodtrucks. Onze Bierbankensets zijn van echte brouwerskwaliteit en geschikt voor verhuur.

Wat de partysets van Partygarant bijzonder maakt is dat onze biertafels een zwart gecoat onderstel hebben. Hierdoor zijn de biertafels ook heel goed met al ons andere evenementen meubilair is te combineren.

De bierbanken hebben ook een zwart gecoat onderstel. Deze banken kunnen daarom als complete partyset met zwart onderstel gehuurd worden maar ook los.

Partysets, picnick set bierbankensets zijn in vele maten te huren. De breedte van de tafels zijn meestal 50cm, 60cm, 70cm of 80cm. de lengte van de tafel varieert van 120 tot 220cm.

Zo kan het zijn dat u een partyset voor 4, 6 of 8 personen huurt. In theorie zou het 10 personen  kunnen zijn maar dat raden wij niet aan.

Bij PartyGarant huurt u set van 8 personen. Wij hebben gekozen voor de langste lengte bierbanken en de langste lengte biertafel. De breedte van de tafel is bij ons 70 cm. Zo kunt u de tafels ook nog gebruiken om aan te eten bij bijvoorbeeld een barbecue. Bij de biersets met een tafel van 50 of cm zijn ze echt alleen maar te gebruiken bij een bierfeest vinden wij.

Partysets worden meestal door ons in rolcontainers geleverd per 5 sets.

0