Zomerse Barbecue


Een zomerse barbecue laat u natuurlijk door PartyGarant verzorgen. U kunt alleen het benodigde horecamateriaal huren of u geheel laten ontzorgen met locatie catering. PartyGarant heeft zeer ruime ervaring en beschikt zelf over het evenementenmateriaal dat u bij ons kunt huren voor feesten tot 500 personen. Hiermee kunnen wij op uw locatie een zomerse barbecue verzorgen. Wat dacht u van een stretchtent met houten vloer, een geluidsinstallatie met zomerse klanken en/of een lange zomerse bar. PartyGarant levert statafels, lage tafels, picknick sets of een lounge set. Met onze meubels kunnen we het kleurrijk, vintage of industrieel maken. Met onze unieke grote kolenbarbecue kunnen we ook uw barbecue verzorgen voor ongeveer 250 gasten.

Bij een zomer barbecue wilt u buiten met zakenrelaties, collega’s, familie of vrienden lekker ontspannen, bijpraten, netwerken of gewoon genieten van de sfeer met een heerlijk koud drankje, een mooi gerecht van de barbecue met een frisse salade erbij en op de achtergrond wat zomerse klanken uit de geluidsinstallatie. De avond wordt nog sfeervoller gemaakt door de terrasheaters met vlam en een lang snoer met witte bolletjes als verlichting in de tent of over het terrein.


Inrichting bedrijfsbarbecue

Op uw buitenterrein kunnen wij een feesttent plaatsen met of zonder haringen. Dit doen we meestal een dag voor het evenement. De inrichting voor een bedrijfsbarbecue is meestal deels onder een tent voor schaduw en eventuele regen. De barbecue zetten we bij droog weer naast de tent, waarbij we rekening houden met de windrichting. Voor een barbecue wordt meestal gebruik gemaakt van een grote kolen barbecue, kamado, grote bakplaat op gas of varianten op elektra. Afhankelijk van de locatie en vergunningen van brandveiligheid wordt hier de keuze in gemaakt. Veel chemiebedrijven in De Botlek of Europoort stellen hier eisen aan. Ook bij een beurs is gebruik van open vuur verboden.

Naast de traditionele barbecue op kolen gebruiken wij al jaren een smoker. De Foodtrekker van PartyGarant is al een bekende verschijning in de regio Barendrecht en Rotterdam. Dit is een kleine tractor met grote smoker erachter. Heerlijk om verse zalm in te roken! Ook onze kolen barbecue is vrij uniek; twee grote olietonnen hangen aan een takel. Met passend meubilair - denk aan statafels met hout en metaal of biertafels - wordt het een stoere industriële barbecue. Met onze adviseur kunt u op uw locatie alles bespreken, maar u bent natuurlijk op afspraak ook welkom in onze showroom.

Evenementen Styling

0