Bedrijfsopening of open dag


Een bedrijfsopening kunt geheel of gedeeltelijk door PartyGarant laten verzorgen. Bij ons kunt u terecht voor alle nodige materialen. Dit kunt u verder aanvullen met catering op locatie zodat u geheel ontzorgd bent.
Bij de opening van uw bedrijf wilt u meteen goed voor de dag komen - u wilt bij de eerste indruk natuurlijk niets aan het toeval overlaten. PartyGarant verhuurt hiervoor de juiste inrichting, zoals zit- en stameubilair met een mooie sfeervolle bar. Voor uw pand kunnen we desgewenst een partytent plaatsen of de entree voorzien van een rode loper met paaltjes en koorden. Het is mogelijk de loper in uw gewenste kleur te krijgen en zelfs met uw logo erop. Met onze grote schaar kunt u het lint doorknippen. U wilt uw gasten natuurlijk uw nieuwe pand laten zien en voorzien van een hapje en drankje. Dit kunnen wij ook voor u verzorgen. Bij PartyGarant heeft u zelf de vrijheid om alles naar uw eigen wens in te vullen. Bij een bedrijfswoning presenteert u met trots uw nieuwe pand. Dit kan uw eerste pand zijn, een extra vestiging of een verhuizing. Het is een mijlpaal die gevierd mag worden en waar de presentatie voorop staat. Het is tevens een kans om nieuwe mensen te leren kennen, potentiële klanten uit te nodigen, maar ook uw familie, vrienden of personeel met aanhang kunnen een kijkje komen nemen.

Feestmateriaal

PartyGarant kan u van dienst zijn. U kunt bij ons al het benodigde feestmateriaal huren, zodat uw bedrijf er goed voor de dag komt. Dit kan met enkel het evenementenmateriaal en styling, maar ook met catering en hospitality op uw locatie.  De bedrijfsopening is de kick off en daar wilt u uiteraard een specialist bij betrekken. PartyGarant heeft ruime ervaring met bedrijfsopeningen en/of presentaties. Veel bedrijven gaan niet meer naar een beurshal maar presenteren hun producten, ideeën of diensten graag in hun eigen bedrijf. Hiermee kunt u nog meer binding scheppen met uw netwerk en bedrijf. Uw eigen beurs in uw bedrijf kunt u over meerdere dagen verspreiden, zodat er voor iedereen wel een moment is om zich aan te melden. Ook kunt u zo een selectie van gasten maken. Denk aan uw nichemarkt of potentiële klanten die u graag een rondleiding wilt geven!

Evenementen Styling

0