Businessevent en Eventstyling


Voor stijladvies in evenementen inrichting bent u bij PartyGarant op het juiste adres. Heeft u een evenement en kan uw locatie wel wat sfeer gebruiken, dan kunt u bij ons terecht voor het huren van veel decoratief materiaal, planten en meubilair. Voor een evenement heeft u meestal een grote hoeveelheid tafels en stoelen nodig. Partygarant heeft sfeervol meubilair in meerdere stijlen. Stoer, industrieel, vintage warm of meer strak en zakelijk. Partygarant heeft zelf het meubilair en alles is op elkaar afgestemd. Van gelijke houten tafelbladen met zwart metalen tolix stijl onderstellen tot de metalen tentverzwaring voor de stretchtent met houten bovenkant en zwartgelakt metaal, wordt het altijd een mooi geheel. U begrijpt; bij PartyGarant hebben we oog voor detail. 

Benodigdheden evenement

Op een evenement wilt u praktische zaken huren zoals stoelen, statafels, barkrukken, koelingen, glaswerk, koffiezet apparatuur, beeld en geluid. Maar om het evenement meer uitstraling en sfeer te geven wilt u natuurlijk meer styling. We beginnen met passend meubilair dat het meest geschikt is voor uw evenement. Hiermee is een groot deel al aangepakt. Daarbij plaatsen we meestal een grote mobiele bar van hout voor uw drankjes of een buffet waar de gasten zelf hun drankjes kunnen pakken met bijvoorbeeld catering. Daarna gaan we aan de slag met de verlichting. Industrieel, vintage of moderne led par spots op de grond of een combinatie hiervan. De feestverlichting zal zeker bijdragen aan de sfeer en u kunt daar leuke details mee uitlichten. Is uw ruimte voor uw evenement te groot of wilt een intiemer sfeertje creëren dan kunnen wij een deel van de ruimte afschermen met zwart doek. 

En wat dacht u van een mooie stretchtent binnen in uw ruimte? Dit wordt ook steeds vaker als beursstand gebruikt. Om het compleet te maken leggen we op de vloer een houten vlonder. U heeft nu al bijna een waar festival binnen uw loods of grote hal! Om het geheel af te maken verhuren wij ook diverse palmplanten en/of leuke boompjes voor uw evenement. Onze foodtruck Volkswagen t1 voorkant mag zeker niet ontbreken op uw event. PartyGarant komt graag naar uw locatie om met u de ideeën en mogelijkheden te bespreken. Met een tekening of foto’s van wat wij al eerder hebben verhuurd en gestyled voor een beurs, een presentatie 21 diner, huwelijksfeest jubilaris, familiefeest of openingsfeest kunnen wij u meer inzicht geven. Ook voor langere projecten kunnen wij u van dienst zijn. Denk aan het huren van een tent of horecameubilair voor langere tijd. Of een stretchtent voor een zomerseizoen op een evenementenlocatie. 

0