1e paal slaan

Het slaan van een 1e paal van een bedrijfspand of nieuwbouw van woningen doet u natuurlijk met PartyGarant. Voor deze start wilt u kopers, zakenrelaties of familie uitnodigen om deze mijlpaal mee te vieren. PartyGarant levert hiervoor een droge overkapping met verwarming en statafels. Heeft u nog een spreker dan kunnen wij deze ook een podium leveren met bijbehorende geluidsinstallatie. U kunt ervoor kiezen om zelf de champagne te ontkurken of het ons te laten doen. PartyGarant kan uw gasten voorzien van een heerlijk koud feestelijk drankje. Wij kunnen ook een drankenpakket leveren bestaande uit bier, frisdrank en wijn. Dit kan met of zonder bediening. U kunt ervoor kiezen om dit geheel aan te vullen met locatie catering. Wij kunnen zowel luxe koude als warme hapjes leveren. De warme hapjes worden ter plaatse verhit om zo de kwaliteit en smaak te behouden. Dit kunnen we in de tent doen of met behulp van een foodtruck. Bij het slaan van de 1e paal als evenement of een kopersdag bouwen wij een feesttent die we inrichten met een bar en statafel. De statafels kunnen we opmaken met heerlijke tapas hapjes en knabbels op mooie planken. Dit geeft een gezellige sfeer. Uiteraard kunnen wij de tapashapjes ook aan uw gasten uitserveren. 

De catering

Vanuit de bar schenken wij koffie/thee, koude frisdranken, wijn en (alcoholvrij) bier. Ook kunnen wij champagne aanbieden. En wat dacht u van verse friet en bitterballen op locatie? Een feestelijke opening met catering voor de 1e paal slaan of kopersdagen gebeurt meestal einde middag. Een drankje of warme snack is dan wel welkom bij uw gasten…

U wilt natuurlijk een veilige plek creëren waar uw gasten bij elkaar komen en vrij uitzicht hebben op de feestelijke handelingen. PartyGarant heeft hiervoor de juiste tent waarbij we een deel kunnen afsluiten tegen wind en/of kou. De tent is ook te voorzien van een houten vloer en terrasheaters.

Evenementen Styling

Impressie

0