Eventmanagement

COMPLETE VERZORGING VAN UW EVENT

In de regio Zuid-Holland zijn wij 20 jaar actief als verhuurder evenementen organisatie van feest- en evenementenmateriaal tot 500 gasten.
Onze kracht zijn onze zandkleurige tenten met zijwanden die zonder haringen geplaatst kunnen worden. Met daarbij sfeermeubilair, creativiteit, persoonlijk contact vanuit een klein gedreven organisatie met een groot netwerk bent u bij ons al snel op een betrouwbaar adres voor een compleet verzorgd evenement. Wij leveren voornamelijk aan bedrijven en branchegenoten, maar ook aan particulieren.

EVENEMENTEN STYLING

Wat betekent evenementen styling bij PartyGarant? Op een snelle manier een locatie omtoveren tot bijvoorbeeld een gezellige ontmoetingsplaats voor presentatie, klantendagen, bedrijfsborrel, personeelsfeest, housewarming, 21 diner, jubilaris of gewoon een ander moment waar u een evenementen inrichting voor wilt huren. Op locatie kunnen wij een deel afschermen met pipe & drape of buiten een sfeervolle zandkleurige tent opbouwen met houten vloer en zijwanden. Deze richten wij dan in met sfeervol meubilair zoals statafels van hout en metaal, luxe barkrukken en een grote luxe bar. Met onze luxe meubels huurt u meteen sfeer. Daarnaast kleden we het verder aan met diverse kunstplanten en bomenverlichting, kleden en terrasheaters met vlam. Ook beschikken we over een Volkswagen spijlbus voorfront en sccooter meubel waar u bijvoorbeeld bij uw entree uw ontvangst kunt installeren.

Evenementen Styling

Catering

BBQ

BBQ

Naast onze sfeervolle partyverhuur beschikken wij ook over een partyservice. Dit houdt in dat wij naast het leveren van alle materialen om zelf uw feest te organiseren u ook kunnen ontzorgen met bijvoorbeeld een BBQ op uw locatie. Met onze Foodtrekker en BBQ Smoker hebben wij al diverse bedrijfsfeesten in Rotterdam en Barendrecht verblijd met smakelijke gerechten.

Catering Hapjes

Catering Hapjes

Met de tenten en inrichting van PartyGarant op uw evenement heeft u al een gezellige sfeer in de tent. Dit kunt u aanvullen met mooie luxe koude hapjes, tapas planken op de statafels of op locatie gebakken snacks (zoals de lekkerste bitterballen).

Catering Drank

Catering Drank

Bij PartyGarant huurt u de mooiste barren, koelmeubels of koelkasten met glazen deur. Dit is aan te vullen met drank zoals fusten bier, wijn en frisdrank. Wij leveren alles gekoeld aan en nemen alles wat niet is aangebroken retour. 

0