Winkelwagen
Partygarant | Partyservice en Partyverhuur Partygarant | Partyservice en Partyverhuur

Catering

Catering, Partyservice en Partycatering Regio Barendrecht, Rotterdam

U krijgt bij PartyGarant de beste combinatie in jarenlange ervaring, de mooiste moderne materialen, creativiteit en de liefde voor het horeca vak.

Bedrijfsopening;

Creëer de zekerheid dat uw klanten niets te kort komen en dat u als bedrijf een professionele gastvrije uitstraling behoudt.
Wij nemen uw zorgen en tijd uit handen. Wij zorgen voor bedienend personeel, podia, microfoon, muziek, garderobe, een mooie loper, luxe afzetpaaltjes, heerlijke gebakjes, koffie en frisdrank.

Bedrijfsborrel;

In korte tijd creëren wij in uw bedrijf een gezellige sfeer en serveren daar een goed getapt pilsje, frisdrank of een mooie wijn. In combinatie met luxe koude hapjes en warme hapjes. Van bitterballen tot verse tapashapjes.

Buitenfeest;

Wij beschikken over diverse maten partytenten, verwarming, meubilair, geluid en verlichting. Hapjes, drankjes en een BBQ met bediening behoort tot de vele mogelijkheden.

Bedrijfsbarbecue;

Voor straatfeesten en bedrijfsfeesten kunnen wij uw barbecue tot 200 personen verzorgen. De barbecue bestaat uit verse rauwkost, brood met smeersels, vis en vlees van uitstekende kwaliteit.

Buffetten op locatie;

Wij kunnen warme en koude buffetten verzorgen, geleverd in combinatie met meubilair en/of partytenten.

Bedrijfspresentatie, seminar of lezing;

Wij beschikken over podia, uitstekend beeld en geluid voor een presentatie. Daarnaast heeft PartyGarant mooi meubilair met goed zitcomfort.
Dit kunnen wij geheel plaatsen en opruimen voor u.

Bedrijfsfeest;

Laat uw gasten feesten, dansen, eten, drinken en zingen in uw bedrijfsruimte of grote partytent tot 300 personen. Door jarenlange ervaring zal het echt aan niets ontbreken.

Onze ervaren creatieve adviseur komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

 

Meer informatie
© Copyright 2015-2016 - PartyGarant | Powered by HVMP Internet Marketing